Verzending en levertijd

Levertijd

Bestellingen die maandag t/m vrijdag voor 18:30 geplaatst worden, worden dezelfde dag ingepakt en aangeboden aan PostNL. De levertijd van PostNL is meestal 1 werkdag. De levertijd geldt zowel voor de verzendmethodes gratis verzending als met Track en Trace.

Gratis verzending

Bij ons hoef je geen verzendkosten te betalen. Alle bestellingen waarbij is gekozen voor de gratis verzending versturen wij met PostNL standaard brievenbus post. De brievenbus zendingen worden in jou brievenbus gedaan. Je hoeft dus niet aanwezig te zijn wanneer jouw bestelling bij je bezorgd wordt.

Track en Trace

Indien je hebt gekozen voor verzending met Track en Trace, zullen wij jou bestelling opsturen met PostNL brievenbus pakje met Track en Trace. Wanneer wij de label aanmaken, zullen wij automatisch een e-mail bericht sturen met de bevestiging dat de zending onderweg is en een trackingnummer om jou pakje te volgen. Hou er rekening mee dat de trackingnummer meestal in de avond pas volgbaar is.

Afhalen bij ons in de winkel

Wil je liever jou bestelling bij ons afhalen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Je wordt bij ons ontvangen met een heerlijk kopje koffie of iets fris. Vergeet niet om jou orderbevestiging mee te nemen. Deze kun je uitprinten of direct vanaf jou telefoon laten zien voor een snelle en soepele afhandeling.

Ons winkeladres is:

RepareerjePhone

Tinsteden 3A

7547TH Enschede