Producten retourneren

Garantie voorwaarden
Indien je een artikel retourneert, dient het formulier altijd volledig ingevuld met het product meegestuurd te sturen. Je mag de koop binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling ontbinden en terugsturen. Je kunt dan het volledige aankoopbedrag terugkrijgen. Het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk terugbetaald worden en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending. Let op: je kan jouw bestelling GRATIS retourneren bij ons in de winkel. Bij een retourzending zijn de kosten voor de koper.

Voorwaarden retourneren

Het product dient indien mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking teruggestuurd te worden. Indien het product een defect heeft, mag de sealing van het product eraf zijn gehaald. Indien het product verkeerd is besteld, en goed functioneert dan kan het product alleen geretourneerd worden indien het product in nieuwstaat is en de folies en de sealing van het product niet eraf zijn gehaald. Indien het product is beschadigd door verkeerde montage zal de garantie vervallen. Denk hierbij aan glasschade, schermschade, waterschade, connectorpunten die verbogen zijn, beschadiging van kabels en valschade.

Meld je retour aan

Aanmelden doe je via het onderstaande retourformulier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Een retour die je zelf gaat afgeven in onze winkel kun je aanmelden, maar het hoeft niet. Neem ten alle tijden je aankoopfactuur mee.

download retourformulier