PRIVACYVERKLARING/ AVG

Repareerjephone, gevestigd aan Tinsteden 3A, 7547TH Enschede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.repareerjephone.nl
Repareerjephone
Tinsteden 3A
7547TH Enschede

Te bereiken via info@repareerjephone.nl of 085-1118988

Persoonsgegevens die wij verwerken

Repareerjephone verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geboortedatum

– Geboorteplaats

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– IP-adres

– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Gegevens over uw activiteiten op onze website

– Internetbrowser en apparaat type

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@repareerjephone.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Repareerjephone verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

– Repareerjephone analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Repareerjephone neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogrammaā€™s of ā€“systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Repareerjephone) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Repareerjephone bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

De hieronder beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens)

Naam, adres en telefoonnummer

Deze gegevens bewaren wij in onze administratie zolang wij onze diensten als webshop zullen uitvoeren. Wij hebben deze gegevens nodig om jouw gekochte items bij het goede adres af te leveren en eventueel contact op te nemen indien nodig is voor de aangekochte bestelling. Nadat alles goed is afgeleverd worden bovenstaande gegevens opgeslagen in ons archief en echter alleen nog gebruikt voor administratieve doeleinden.

 

E-mailadres

Jouw e-mailadres bewaren wij in onze administratie zolang wij onze diensten als webshop zullen uitvoeren. Het e-mailadres hebben wij nodig om een bevestiging van jouw order te sturen, jouw factuur en de bevestiging van verzending inclusief track & trace code. Wanneer wij tijdens het verzendings-proces vragen hebben nemen wij het liefst contact op via het e-mailadres. Ook wordt er een bevestiging gestuurd naar het e-mailadres indien er items retour gestuurd worden.

 

Bij het invullen van het e-mailadres wordt er gevraagd of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen, indien jij hier ja hebt ingevuld zullen wij jouw e-mailadres ook voor onze e-mailmarketing gebruiken. Wil jij geen nieuwsbrief ontvangen? Dan wordt het e-mailadres nadat alles goed is afgeleverd opgeslagen in ons archief en echter alleen nog gebruikt voor administratie doeleinden.

Betaalgegevens

Om je bestelling af te rekenen maak je bij ons gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wij moeten een betaling met iDEAL of een overboeking kunnen koppelen aan een order en daarom worden deze gegevens opgeslagen in onze administratie. Wanneer je ervoor kiest om met PayPal te betalen ontvangen wij de betaling status, daarnaast zijn je naam en e-mailadres van je PayPal account zichtbaar voor ons. Deze PayPal gegevens bewaren wij zelf niet, maar zijn slechts inzichtelijk binnen de online PayPal omgeving. Zowel iDEAL als de overige betaalmethodes (Visa/Mastercard en MisterCash/Bancontact) verlopen allen via onze payment provider Mollie.nl . Van de overige betaalmethodes zijn betaalgegevens afgeschermd in de Mollie.nl omgeving en deze verwerken wij zelf niet. Wij krijgen slechts een melding of een betaling is voltooid of mislukt/geannuleerd.

Delen van persoonsgegevens met derden

Repareerjephone verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst/bestelling met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting (Denk hierbij aan PostNL voor de bezorging van je bestelling).
Je gegevens worden nooit verkocht aan derden, de gegevens worden ook nooit op een openbare plek geplaatst.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Repareerjephone gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

 

 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@repareerjephone.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Repareerjephone zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Repareerjephone wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Repareerjephone neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@repareerjephone.nl