Toont alle 22 resultaten

iPhone 5S Onderdelen

RepareerJePhone is de specialist op het gebied van iPhone 5S onderdelen. Door ons ruime assortiment aan iPhone 5S onderdelen hebben wij altijd de juiste onderdelen voor je toestel. Zelf repareren? Met onze reparatie handleiding repareer je nu eenvoudig zelf je eigen toestel.

-25%
7,95 5,95 incl. BTW
-22%
A+

Hoge kwaliteit iPhone 5S onderdelen

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je bestelde iPhone 5S onderdelen. Al onze producten worden dan ook van tevoren uitvoerig getest door onze technische afdeling. Zo garanderen wij de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

A+ Kwaliteit iPhone 5S schermen

Omdat wij zijn voortgekomen uit een organisatie die hoofdzakelijk aan bedrijven levert, hanteren wij een hogere kwaliteitseis voor al onze iPhone 5S schermen. Al onze schermen worden uitvoerig gecontroleerd en tot op het detail geperfectioneerd. Zo leveren wij uitsluitend schermen van de hoogste kwaliteit.

Gereedschap voor de iPhone 5S

Wees ervan bewust dat je altijd het juiste gereedschap in huis hebt om een reparatie uit te voeren. Kies daarom uitsluitend voor gereedschap wat geschikt is voor de iPhone 6. Dit om schade aan je toestel te voorkomen.

Hulp nodig?

Heb je vragen over de iPhone 5S? Of heb je vragen over een reparatie? Onze supportafdeling helpt je graag verder. Wij bereikbaar via de chat of per email: info@repareerjephone.nl of via onze contact pagina.