Garantie

Bij RepareerjePhone hanteren wij strenge kwaliteitseisen en verkopen alleen het beste van het beste. Omdat wij helemaal achter onze producten staan geven wij een ruime garantietermijn op al onze producten. Is er toch een product dat niet naar behoren werkt? Ons service team staat klaar om de best mogelijke oplossing te bieden zodat je alsnog tevreden bent. Wil je iets retourneren? Lees deze pagina dan eerst goed door. producten retourneren

Garantietermijnen

Garantieperiode:
A+ en Service Pack schermen 12 maanden
Overige schermen:    6 maanden
iPad schermen:    6 maanden
Onderdelen en batterijen:    6 maanden
Accessoires:    6 maanden

Garantie voorwaarden

Indien je een artikel retourneert, dient het formulier altijd volledig ingevuld met het product te worden meegestuurd. Je mag de koop binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling ontbinden en terugsturen. Zonder reden. Je kunt dan het volledige aankoopbedrag terugkrijgen. Het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk terug worden betaald, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending. Het product dient indien mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking teruggestuurd te worden. Indien het product een defect heeft, mag de sealing van het product eraf zijn gehaald. Indien het product verkeerd is besteld, en goed functioneert, dan kan het product alleen geretourneerd worden indien het product in nieuwstaat is en de folies en de sealing van het product niet eraf zijn gehaald. Indien het product is beschadigd door verkeerde montage zal de garantie vervallen. Denk hierbij aan glasschade, schermschade, waterschade, connectorpunten die verbogen zijn, beschadiging van kabels en valschade.

Wanneer valt een product niet binnen de garantie?

LCD Schade

Indien er zichtbare zwarte vlekken of strepen in het scherm zichtbaar zijn, dan is het scherm niet meer te repareren. Dit kan door verschillende redenen ontstaan. Bijvoorbeeld dat je op je toestel gaat zitten terwijl deze nog in je broekzak zit of door je toestel te laten vallen.

Verbogen onderdelen

Als je weinig ervaring hebt met repareren, kan een scherm aansluiten op het moederbord lastig zijn. De connector van het scherm moet namelijk precies goed aangesloten worden. Als je dit niet goed doet, dan is er een kans dat tijdens het aandrukken van de connectoren de pinnetjes verbogen worden. Soms is het dan nog mogelijk om de connectoren recht te drukken.

Waterschade

Wanneer het scherm in aanraking komt met water, dan kan er een vochtvlek in het scherm ontstaan. Dit kan door verschillende redenen ontstaan, bijvoorbeeld: drinken op je toestel laten vallen of je toestel in de badkamer laten tijdens het douchen. Vochtschade is te herkennen door een felle witte punt of vlek in je scherm. Dit is het best zichtbaar wanneer je een app opent met een witte achtergrond.

Glas schade

Als het glas van jou toestel is beschadigd door vallen, verkeerde montage of door druk in je broekzak, dan kan dit niet meer hersteld worden.