Gratis verzending

Bij ons hoef je geen verzendkosten te betalen. Alle bestellingen waarbij is gekozen voor de gratis verzending versturen wij met PostNL standaard brievenbus post. De brievenbus zendingen worden in jouw brievenbus gedaan. Je hoeft dus niet aanwezig te zijn wanneer jouw bestelling bij jou bezorgd word.

Levertijd

Bestellingen die maandag t/m vrijdag voor 18:30 geplaatst worden, worden dezelfde dag ingepakt en aangeboden aan PostNL. De levertijd van PostNL is meestal 1 werkdag. De levertijd geldt zowel voor de verzendmethodes gratis verzending en Track en Trace.

Track en Trace

Indien je hebt gekozen voor verzending met Track en Trace, zullen wij jouw bestelling opsturen met PostNL, een brievenbus pakje met Track en Trace. Wanneer wij de label aanmaken, zullen we automatisch een e-mail bericht sturen met de bevestiging dat de zending onderweg is en een trackingnummer om jouw pakje te volgen. Hou er rekening mee dat de trackingnummer meestal in de avond pas volgbaar is.

Afhalen in onze winkel

Wil je liever jouw bestelling bij ons afhalen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Je wordt bij ons ontvangen met een heerlijk kopje koffie of iets fris. Vergeet niet om jouw orderbevestiging mee te nemen. Deze kun je uitprinten of direct vanaf jouw telefoon laten zien voor een snelle en soepele afhandeling. Ons winkeladres is: RepareerjePhone Tinsteden 3A 7547TH Enschede.