iDeal

iDeal is de meestgebruikte betaalmethode op internet in Nederland. Je kunt met iDeal veilig, vertrouwd en gemakkelijk online betalen. De betaling wordt afgehandeld in je eigen bankomgeving. iDeal werkt zonder registratie, hierdoor kun je direct gebruik maken van deze betaalmethode. De banken die op dit moment zijn aangesloten zijn ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Om iDeal te gebruiken selecteer je deze betaalmethode tijdens het afrekenen, je kunt daar direct jouw eigen bank kiezen. Voor de betaling wordt je doorgestuurd naar de website van je bank, nadat je daar jou betaling hebt afgerond kom je terug op onze website en is je betaling afgerond. iDEAL transacties zijn gratis.

PayPal

PayPal is een online betaalsysteem waarmee je in online winkels kunt betalen. Ook kun je hiermee geld overmaken naar vrienden of familie. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. Om met PayPal te betalen heb je een account nodig, meer hierover lees je op PayPal.com. Je account kun je eenvoudig koppelen aan je giro, bankrekening of creditcard. Wanneer je jou bestelling met PayPal wil afrekenen selecteer je deze methode tijdens het afrekenen. We sturen je door naar PayPal, daar kun je inloggen en de betaling afhandelen. Na de betaling kom je terug op onze website en is je betaling voltooid. Paypal transacties zijn gratis.

Klarna

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en hebt besloten deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App.

Bitcoin

Bitcoin is een digitale munt, ook wel cryptovaluta of cryptocurrency genoemd, die speciaal ontworpen is om online betalingen te verrichten die niet omkeerbaar zijn. Transacties in bitcoins worden gecontroleerd en geregistreerd via een proces dat mining genoemd wordt. Betalen kan eenvoudig door de code te scannen die op het scherm verschijnt of door het BTC-bedrag te sturen naar het opgegeven Bitcoin-adres.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is in België de meest gebruikte betaalmethode voor online bestellingen. De betaalmethode werkt eenvoudig, je voert je kaartnummer in dat op de voorzijde van jouw bankpas staat. Ook staat hier de vervaldatum, deze vul je ook in. Hierna wordt je doorgestuurd naar jouw eigen vertrouwde bankomgeving, daar kun je jouw betaling afronden. Vaak zal dit met een paslezer zijn die je van jouw bank hebt ontvangen. Wanneer de betaling is geslaagd word je terug gestuurd naar onze website, daar geven wij je de bevestiging dat jouw bestelling in behandeling is genomen.

Overboeking via bank

Betalen met een overboeking is eenvoudig. Wanneer je deze betaalmethode selecteert ontvang je van ons het IBAN-nummer en BIC-nummer waar je de betaling naartoe kunt overmaken. Deze overboeking kun je via jouw eigen internetbankier omgeving uitvoeren of met een overschrijf-formulier van je bank. Zodra wij jou betaling hebben ontvangen zullen wij je bestelling in behandeling nemen. Omdat deze overboekingen soms pas na 1 of 2 dagen zichtbaar zijn op onze rekening raden wij je aan om indien mogelijk met iDEAL te betalen. Wanneer je een betaling aan ons wilt doen kun je deze gegevens gebruiken:

Ten name van: Repareerjephone
IBAN: NL59RABO0332371239 BIC: RABONL2U

Let op: Vermeld bij jouw betaling altijd jouw bestelnummer! Anders kunnen wij je betaling niet verwerken.

Creditcard (via PayPal)

Indien je een creditcard hebt gekoppeld aan jou PayPal-account, kun je hiermee ook betalen via jou PayPal-account. Het bedrag zal automatisch van jouw creditcard worden afgeschreven.